Home

Clinica

Doctorii

Galerie Foto

Informatii Despre Transplantul de Par

Email

HairLossLibrary
Romana - Home

Preturi Accesibile
pentru Transplant de Par

- - - -- Cele mai mici preturi din Europa
- - - - -Rezultatul: un aspect natural al parului
- - - - -12 ani de experienta in domeniul transplantului de par
- - - - -O solutie cu rezultat permanent impotriva caderii parului
- - - - -Grafturile de par implantate vor creste intr-un procentaj de 99,5 %
- - - - -Veti arata mai tanar si increderea in d-voastra va creste considerabil
- - -- -Veti beneficia de pe urma profesionalismului celei mai prestigioase
clinici de chirurgie plastica din Romania si a echipei de specialisti a acesteia.


Inainte de cele doua interventii de transplant de par


Rezultatul dupa trei luni de la cea de a doua interventie

V-ati saturat sa constatati rarirea tot mai progresiva a parului dumneavoastra?

V-ati saturat sa purtati sepci pentru a acoperi zonele fara par sau zona in care linia parului se retrage tot mai evident?

Ati auzit despre transplantul de par, dar v-ati gandit ca este o interventie pe care nu v-o puteti permite?

Transplantul de par a fost descoperit dupa Cel de-al Doilea Razboi Mondial si a devenit popular intre ani 1970 si 1980. In ultimul deceniu, metodele si tehnicile folosite pentru realizarea unui transplant de par cu propriul par existent au fost perfectionate atat de mult incat s-a atins performanta unui rezultat in care interventia de transplant de par nu poate fi detectata si parul redobandeste aspectul natural. Acest aspect natural al parului este posibil datorita implantarii unor grupuri mici de par, formate din unul sau doua fire de par, care cresc impreuna in mod natural in ceea ce se numeste unitate foliculara. Transplatul realizat prin implantarea unitatilor foliculare este interventia standard care se practica in intreaga lume si are rezultatele cele mai bune.

Nu exista nici o interventie medicala lipsita de riscuri, dar transplantul de par este o procedura relativ simpla si sigura, realizata de doctori competenti ca Dr. Tiberiu Bratu si Dr. Ljubisa Grujic de la Clinica Brol Medical Center.

Chiar daca transplatul de par este o optiune pe care o pot apela barbatii, totusi nu toti barbatii pot beneficia de un transplant de par. Cei care pot sa faca un transplant de par, trebuie sa aiba destul “par donator” in partea din spate si in partile laterale ale capului, care va fi implantat in zona afectata de caderea parului. Chiar daca nu stii daca esti potrivit sau nu pentru un transplant de par, va rog sa contactati doctorii nostrii pentru o consultatie si un sfat de specialitate.

Grafturile de par implantate au o rata de supravietuire de 99,5% cand interventia este realizata de Brol Medical Center, pentru ca noi lucram cu grija si profesionalism, si suntem madrii de acest lucru. Noul par implantat nu va mai cadea sau nu va fi afectat din nou de patternul caderii parului dintr-un simplu motiv. Daca te-ai uitat atent la un barbat care si-a pierdut parul (a chelit), ai putut observa ca in ciuda zonei fara par din parte frontala (din frunte) si crestetul capului, totusi nu si-a piedut parul si in partile laterale si din spate ale capului. Acest lucru este posibil datorita faptului ca parul din aceste doua zone (din partile laterale si din spate) nu sunt afectate de patternul caderii parului in cazul barbatiilor si nu va cadea niciodata. Cand parul donator este implantat in zonele fara par din zona frontala si crestetul capului, aceste fire de par isi pastreaza rezistenta de a nu cadea. Daca va uitati la poza tanarului din imaginea de mai sus, acesta nu va trebui sa se mai ingrijoreze ca noul par implantat va cadea din nou, pentru ca parul provine din acele zone ale scaplului care nu vor fi afectate niciodata de patternul caderii parului.

Daca deja ati petrecut destul timp pe internet investigand si alte clinici specializate in transplant de par din Europa, ati putut constata ca preturile percepute de acestea pentru transplantul de par impiedica multi barbati sa apeleze la aceasta interventie. Dar cu singuranta nu este si cazul Clinicii Brol Medical Center. Noi incercam sa pastram nivelul cheltuielilor cat mai scazut, pentru a permite mai multor clienti sa apeleze la serviciile noastre. Noi dorim ca transplantul de par sa fie o interventie la un pret cat mai accesibil pentru toata lumea si suntem mandrii ca putem oferi cele mai mici preturi, contra unor servicii de calitate ridicata din Europa.

Daca ati incercat sa gasestiti o clinica care realizeaza transplant de par si care ofera servicii de calitate ridicata la preturi accesibile, cu singuranta nu ati gasit cu usurinta acest lucru inainte ca Clinica Brol Medical Center sa va ofere acest lucru. Clinica Brol a schimbat imaginea transplantului de par in Europa, oferind servicii de calitate ridicata la preturi accesibile.

Brol Medical Center
15 Mehadia Street
Timisoara, Romania, 1900

Email

Registry: 0040-(0)256-221009
Prof. Bratu: 0040-(0)722-356238

-